Label erkend ambacht

Bakkerij Mathias & Jasmine krijgt als één van de eerste bakkerijen in de streek het label ‘ erkend ambacht’ opgespeld. Na het vele harde werk en onder andere het behalen van het langemarks streekproduct “ Langemarkse appeltaart” zijn we dan ook zeer trots op het label.

Het label wordt door de federale Overheidsdienst economie gegeven aan handelaars die een authentiek karakter uitstralen en hun stiel zeer goed kennen. Het belang van handenarbeid, de kennis gericht op kwaliteit, traditie en innovatie spelen hierbij een grote rol. Tijdens de officiële zitting van de  federale overheidsdienst ambachtslieden op 3 oktober 2016 in Brussel werd het label door de voorzitter toegekend. Dit label mag 6 jaar onbeperkt gebruikt worden. Dankzij de erkenning en het bijhorende logo kunnen handelaars rekenen op een grotere zichtbaarheid bij het publiek.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.